DIMSUM&SNACKS WORKSHOP
Indonesië is een snack land. Overal vind je plekken die snackjes verkopen. 24 uur per dag! Op elke hoek van de straat, of bij mensen die in alle kampung rond lopen en het eten aanbieden.
Er zijn typische inheemse lekkernijen en ook lekkernijen met de invloed van andere landen zoals China, India en zelfs Portugal.
In deze workshop leer je een aantal zoete en hartige snacks maken zoals bijvoorbeeld bapao, risoles, pastei, samosa en onde-onde. Titi leert je ook hoe je de lekkerste vulling kan maken en zij geeft je handige tips en trucs.
Heeft u interesse?
De data in 2025; 19 0ktober, 21 december. Tijden zijn Van 12.00 - 15.00 uur
De Workshop
Het maken van drie soorten hartig en zoete snacks en de recepten
Thee, koffie, fris
WABERs tote bag
De prijs €60 per persoon
Inschrijven is verplicht via de volgende link; https://eventix.shop/db24jufs
Wees er snel bij, want we hebben maar beperkte plekken beschikbaar!